19 лютого пройде шостий майстер-клас "Інсульт та поліклініка: проблема тих, що вижили" від Школи інсультології "Інсульт від А до Я"

👉 Запрошуємо вас на шостий блок з циклу Школи інсультології "Інсульт від А до Я", де ми обговоримо постінсультну реабілітацію на амбулаторному етапі 🧠

✔️ Захід відбудеться 19 лютого 2024 року (понеділок) о 16:00.

⭐️ Професор Орос Михайло Михайлович, провідний експерт у галузі неврології та нейронауки, проведе шостий майстер-клас на тему "Інсульт та поліклініка: проблема тих, що вижили".

❌ Інсульт є однією з провідних причин смертності та інвалідності у всьому світі, залишаючи багатьох людей з: 

➡️фізичними обмеженнями

  • моторні порушення: слабкість або параліч однієї сторони тіла 
  • проблеми з рівновагою та координацією: може збільшити ризик падінь і подальших травм
  • ускладнення з ковтанням: дисфагія може призвести до проблем з харчуванням та ризику аспіраційної пневмонії

➡️когнітивними та емоційними змінами

  • порушення мови та комунікації: афазія може істотно обмежити здатність пацієнта спілкуватися, викликаючи фрустрацію та ізоляцію
  • проблеми з пам'яттю та концентрацією уваги: ускладнити дотримання режиму лікування та повсякденного життя
  • депресія та анксіозність

➡️соціальними та професійними труднощами

  • соціальна ізоляція: обмеження в мобільності та комунікації, що можуть віддалити пацієнтів від соціального життя
  • проблеми професійної адаптації: повернення до роботи може бути складним або неможливим, залежно від ступеня інвалідності

➡️проблемами з самообслуговуванням

  • особиста гігієна та самодогляд: потреба в допомозі може вплинути на самоповагу та незалежність пацієнтів
  • харчування та дієта: потреба в спеціальному харчуванні або допомозі при прийомі їжі може стати додатковим тягарем

❗Якісна реабілітація після інсульту є ключовим кроком у довгому процесі відновлення.

Загалом в рамках циклу майстер-класів проведено вже 5 з 8 блоків навчання, які допоможуть Вам розширити свої знання та практичні навички у цій області. За кожен захід лікар-учасник отримає сертифікат на 10 балів БПР.

❗Окрім того, в рамках заходу буде можливість поспілкуватися зі спікером та поставити йому запитання. Проф. Орос Михайло Михайлович на клінічних випадках буде розкривати тему та надавати практичні поради.

💙💛 Участь у майстер-класі безоплатна! 

Не пропустіть цю унікальну можливість покращити свої знання та навички у сфері практичної неврології. Зареєструйтесь на захід з циклу "Інсульт від А до Я" вже сьогодні! 🔥

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Обов’язкові умови отримання сертифікату*❗

  1. Необхідно зареєструватися на захід (в т.ч. по швидкій реєстрації), вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою.
  2. При реєстрації слід вказувати свої особисті, унікальні номер мобільного телефону та e-mail адресу (заборонено реєструватися декільком слухачам на один e-mail/телефон).
  3. У день заходу перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються в той же день.
  4. Пройти тестування. Посилання на тест надається під час заходу та додатково надсилається на e-mail адресу учасникам, які долучились до онлайн-трансляції. Прохідний рівень – не менше 85 балів.
  5. Після опрацювання результатів тестування посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

* Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446.

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓ 

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії! 

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍