25 березня пройде фінішний восьмий майстер-клас "Інсульт: говоримо про незламність пацієнтів" від Школи інсультології "Інсульт від А до Я"

В Україні за час повномасштабної війни на 16% збільшилася кількість інсультів. Таку інформацію подає Міністерство охорони здоров’я. За словами профільного міністра Віктора Ляшка, через війну інсульти молодшають на 10-15 років.

🧠 Інсульт представляє собою комплексну проблематику, що вимагає багаторівневого підходу, включаючи покращення надання медичної допомоги, інновації у лікуванні та реабілітації, а також зосередження на профілактиці та підвищенні свідомості про ризики та ранні ознаки інсульту.

👉 Запрошуємо Вас на восьмий блок з циклу Школи інсультології "Інсульт від А до Я", де ми обговоримо

  • Як знизити високу захворюваність і смертність?
  • Чому швидке втручання є критичним?
  • Медикаментозна реабілітація; фізіотерапія; логопедична реабілітація та психологічна підтримка
  • Психосоціальні виклики: постінсультна депресія, анксіозність, знижена самооцінка та складнощі в соціальній адаптації
  • Профілактика та свідомість: підвищення обізнаності про фактори ризику інсульту та своєчасне управління існуючими станами здоров'я

✔️Захід відбудеться 25 березня 2024 року (понеділок) о 16:00.

⭐️В тандемі професор Орос Михайло Михайлович та професор Тріщинська Марина Анатоліївна проведуть восьмий майстер-клас на тему "Інсульт: говоримо про незламність пацієнтів".  

Загалом в рамках циклу майстер-класів проведено вже 7 з 8 блоків навчання, які допоможуть Вам розширити свої знання та практичні навички у цій області. За кожен захід лікар-учасник отримає сертифікат на 10 балів БПР.

❗Окрім того, в рамках заходу буде можливість поспілкуватися із спікерами та поставити їм запитання. Проф. Орос Михайло Михайлович та проф. Тріщинська Марина Анатоліївна на клінічних випадках буде розкривати тему та надавати практичні поради.

💙💛 Участь у майстер-класі безоплатна! 

Не пропустіть цю унікальну можливість покращити свої знання та навички у сфері практичної неврології. Зареєструйтесь на захід з циклу "Інсульт від А до Я" вже сьогодні! 🔥

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Обов’язкові умови отримання сертифікату❗

  1. Необхідно зареєструватися на захід (в т.ч. по швидкій реєстрації).
  2. При реєстрації слід вказувати СВОЇ ОСОБИСТІ ДАНІ, УНІКАЛЬНИЙ НОМЕР МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНУ ТА E-MAIL АДРЕСУ (заборонено реєструватися декільком слухачам на один e-mail/телефон).
  3. У день заходу перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються в той же день.
  4. ПРОЙТИ ТЕСТУВАННЯ! Посилання на тест надсилається на e-mail адресу учасникам, які долучились до онлайн-трансляції. Тестування буде надіслано одразу після завершення трансляції. ВАЖЛИВО! Тестування потрібно пройти протягом 60 хв після отриманого повідомлення. ЯКЩО не пройти тести в цих часових рамках, тоді сертифікати не буде надіслано. Прохідний рівень – не менше 80 балів.
  5. Після опрацювання результатів тестування посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції").

* Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446.

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓ 

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії! 

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍