26 березня - онлайн-вебінар "Пероральна регідратація як медичний супровід в клініці акушерства, гінекології та внутрішньої медицини"

26 березня 2024 року відбудеться безкоштовний онлайн-вебінар "Пероральна регідратація як медичний супровід в клініці акушерства, гінекології та внутрішньої медицини" за участю проф. Давидової Юлії Володимирівни та Лиманської Аліси Юріївни.

Кетогенна інтоксикація на ранніх термінах вагітності є поширеним проявом токсикозу, яка зустрічається у 80% вагітних жінок. 

Більшість вагітних з проявами токсикозу знаходяться вдома та не можуть сповна скористатись можливостями інфузійної антикетогенної терапії. 

Тому, важливо обрати оптимальне рішення для забезпечення дезінтоксикації та проведення пероральної регідратації, коли звичайної води замало. Таким рішенням є РеО - вода для спеціальних медичних цілей.

👉 На онлайн-вебінарі поговоримо про причини, патогенез токсикозу та можливі ризики для матері та плода, а також розглянемо стратегії ведення вагітних в амбулаторних умовах з використанням пероральної регідратації.

Вебінар буде корисним для акушерів-гінекологів, терапевтів та лікарів сімейної практики.

Спікери:

  • ⭐️ Юлія Давидова - лікар акушер-гінеколог, професор, завідувачка відділенням акушерських проблем екстрагенітальної патології ДУ "Інститут педіатрії, акушерства і гінекології ім. академіка О.М. Лук’янової НАМН України"
  • ⭐️Аліса Лиманська - лікар-кардіолог, к.мед.н., провідний науковий співробітник відділення акушерських проблем екстрагенітальної патології ДУ "ІПАГ імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України", доцент кафедри внутрішньої медицини №2 НМУ ім. Богомольця О.О.

Детальна програма в PDF


В рамках заходу буде можливість поспілкуватися зі спікерами та поставити їм запитання.

❗А також серед зареєстрованих учасників буде визначено 50 переможців, які отримають 6 пляшок РеО для проведення тижневого детокс-курсу пероральної регідратації. Їх буде обрано за допомогою програми random.org та озвучено в ефірі трансляції.

✔️26 березня 2024 року (вівторок) з 17:00 до 19:00. 

💙💛 Участь в онлайн-вебінарі безкоштовна!

Скористайтесь можливістю покращити свої знання та навички в медичному супроводі вагітних з токсикозами.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал - він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓ 

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії! 

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍