7 грудня пройде третій блок "Можливості лікування інсульту. Правовий захист" з циклу майстер-класів "Інсульт від А до Я" від Школи інсультології

На шляху до одужання пацієнта з інсультом існують перепони, про які той навіть не здогадується, адже вони перебувають поза фокусом його уваги, свідомості й обізнаності. Зазвичай лікарі, надаючи допомогу таким пацієнтам, чітко дотримуються стандартів і протоколів. Такий підхід, з одного боку, дає змогу систематизувати надання медичної допомоги й заощаджувати фінанси держави, з іншого – значно обмежує право та свободу вибору пацієнта в бажанні бути здоровим, а лікаря – кваліфіковано лікувати. 🤔

👉 Запрошуємо вас на третій блок з циклу Школи інсультології "Інсульт від А до Я", де ми обговоримо чи має сьогодні лікар юридичну можливість додатково до протокольного лікування призначати зареєстровані лікарські засоби, що здатні забезпечити додаткові переваги терапії пацієнтів з інсультом, але поки не включені до стандарту з лікування? Як обґрунтувати доцільність таких призначень?

Майстер-клас відбудеться 7 грудня 2023 року (четвер) о 16:00. 

⭐️ К.м.н. Дмитро Лебединець, член робочих груп МОЗ та НСЗУ, член правління ГО "Українське товариство інсультної медицини", керівник інсультного центру клінічної лікарні "Феофанія", провідний експерт у галузі інсультології, проведе третій майстер-клас на тему "Можливості лікування інсульту. Правовий захист".

⭐️ Професійний юрист у галузі медичного права Микола Орлов вдало доповнить та роз’яснить всі юридичні аспекти в лікуванні ішемічного інсульту та відповість на ключове запитання: "Чи має право лікар виходити за межі протоколу?"

Загалом в рамках циклу майстер-класів проведено вже 2 з 8 блоків навчання, які допоможуть Вам розширити свої знання та практичні навички у цій області. За кожен майстер-клас лікар-учасник отримає сертифікат на 10 балів БПР відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446.

Окрім того, у Вас буде можливість поспілкуватися зі спікерами та задати їм запитання!

💙💛 Участь у майстер-класі безоплатна! 

Не пропустіть цю унікальну можливість покращити свої знання та навички у сфері практичної неврології. Зареєструйтесь на майстер-клас з циклу "Інсульт від А до Я" вже сьогодні! 🔥

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Обов’язкові умови отримання сертифікату*❗

  1. Необхідно зареєструватися на захід (в т.ч. по швидкій реєстрації), вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою.
  2. У день заходу перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються в той же день.
  3. Пройти тестування. Посилання на тест надається під час заходу та додатково надсилається на e-mail адресу учасникам, які долучились до онлайн-трансляції. Прохідний рівень – не менше 85 балів.
  4. Після опрацювання результатів тестування посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

* Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446.

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓ 

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії! 

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍