8 лютого - Майстер-клас "Ксилітолове зрошення – модерний підхід у лікуванні назофарингіту"

📢 В розпалі сезону ГРВІ запрошуємо Вас долучитися до онлайн майстер-класу "Ксилітолове зрошення – модерний підхід у лікуванні назофарингіту" ☂️

👃 Гострий назофарингіт – найпоширеніше захворювання як інфекційної, так і алергічної природи. Щодня на прийомі ви зустрічаєте пацієнтів з нежитем і попри широкий спектр засобів для його лікування, ми розуміємо, що проблема вирішена не повністю. 

Лікування назофарингіту ускладнюється:

  • 🏥 Особливостями патологічного процесу, а саме ураженням лімфоїдної тканини.
  • 🌡️ Локацією запального процесу, що часто вражає сусідні органи й призводить до ускладнень.
  • 🦠 Широким спектром інфекційних збудників в умовах наростальної антибіотикорезистентності.

Основні групи лікарських засобів, що застосовуються при назофарингіті, мають обмеження по віку, кратності та тривалості використання, що ускладнює менеджмент хвороби.

🔜 Вже 8 лютого (четвер), в рамках майстер-класу "Ксилітолове зрошення – модерний підхід в лікуванні назофарингіту" провідні спеціалісти медичної галузі України познайомлять Вас з новим підходом менеджменту цього захворювання.

КСИЛІТОЛОВЕ ЗРОШЕННЯ – іригація носової порожнини інтраназальним ксилітолом, з метою зменшення симптомів та запобігання розвитку ускладнень при запальних захворюваннях верхніх дихальних шляхів.

КСИЛІТОЛОВЕ ЗРОШЕННЯ – поєднує 2 важливі напрямки лікування назофарингіту:

  • ☂️ Відновлює носове дихання, м’яко усуваючи набряк.
  • ☂️ Бореться з основними інфекційними збудниками захворювання.

📩 Долучайтесь до заходу для отримання актуальної інформації, рекомендацій та взаємодії з провідними експертами.

📍 Наша мета – покращити теперішні терапевтичні підходи в лікуванні, забезпечивши якісну та своєчасну медичну допомогу пацієнтам.

  • 📅 Дата: 08.02.2024 р.
  • 🕒 Час: 15:00
  • 💻 Формат: онлайн
  • 🏆 Сертифікат: 10 балів БПР
  • 📢 Участь безоплатна

Реєстрація

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

15:00-15:15 – Вступ

15:15-15:45 – Потенціал молекули інтраназального ксилітолу в лікуванні респіраторних захворювань

  • 🎓 Хайтович Микола Валентинович – д.м.н., професор, завідувач кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації НМУ ім. О.О. Богомольця

15:45-16:15 – Ксилітолове зрошення в лікуванні алергічних захворювань

  • 🎓 Богомолов Артемій Євгенович – д.м.н., професор кафедри фтизіатрії з курсом клінічної імунології та алергології ВНМУ ім. М.І. Пирогова

16:15-16:45 – Користь ксилітолового зрошення в практиці отоларинголога

  • 🎓 Ткачук Діана Олександрівна – лікар-отоларинголог, інфлуенсер

16:45-17:15 – Застосування ксилітолового зрошення при респіраторних інфекціях у дітей

  • 🎓 Сем’янчук Віра Богданівна – к.м.н., доцент кафедри дитячих хвороб ПО ІФНМУ

17:15-17:30 – Резолюція

17:30 – Тестування учасників заходу

Програма у pdf-форматі

💫 До зустрічі на майстер-класі "Ксилітолове зрошення – модерний підхід в лікуванні назофарингіту"!

Обов’язкові умови отримання сертифікату*❗

  1. Необхідно зареєструватися на захід (в т.ч. по швидкій реєстрації), вказавши Прізвище, Ім’я та По-батькові українською мовою.
  2. У день заходу перейти на онлайн-трансляцію за посиланням з e-mail або Viber повідомлення, які відправляються в той же день.
  3. Пройти тестування. Посилання на тест надається під час заходу та додатково надсилається на e-mail адресу учасникам, які долучились до онлайн-трансляції. Прохідний рівень – не менше 85 балів.
  4. Після опрацювання результатів тестування посилання для завантаження сертифікату надсилається на вказану при реєстрації e-mail адресу протягом тижня після заходу (зверніть увагу, що лист може потрапити в папку "Спам", "Реклама", "Промоакції"). 

* Сертифікат дає право на нарахування балів БПР (безперервний професійний розвиток для лікарів) відповідно до Наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. №446.

Телефон для довідок: 0800-400-405 (робочі години ПН - ПТ з 09:00 до 18:00) 

❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍