Відео всіх доповідей з онлайн-телемосту "Ропістезія - епідуральне знеболення пологів"

Всі відеозаписи доповідей з онлайн-телемосту "Ропістезія - епідуральне знеболення пологів", який відбувся 11-го травня 2023 р., вже доступні до перегляду на офіційному YouTube-каналі Конгресу з інфузійної терапії.

🎬 Відеозапис усього телемосту (для зручності використовуйте таймкоди, які додані в описі до відео):


Або ж оберіть одну з доповідей, яку не встигли переглянути 👇

🎬 Психологічна підготовка вагітних до пологів: як знизити рівень тривоги та страху 

  • Чуба Олександра Євгеніївна
  • Практичний психолог Обласного перинатального центру м. Вінниці, Кандидат психологічних наук


🎬 Місце ропістезії в сучасному нейроаксіальному знеболенні пологів

  • Ткаченко Руслан Опанасович
  • Д.мед.н., професор, зав. курсом акушерської реанімації НУОЗУ ім. П.Л. Шупика, президент Асоціації акушерських анестезіологів України, експерт МОЗ України, Заслужений лікар України (Київ)


🎬 Доказовість і міфи епідурального знеболення пологів 

  • Назаренко Лариса Григорівна
  • Д.мед.н., професор кафедри акушерства та гінекології №3 ХНМУ, директор КНП міський клінічний пологовий будинок №6 Харківської міської ради


🎬 Маршрут пацієнтки з епідуральною аналгезією в пологах

  • Титаренко Наталія Василівна
  • К.мед.н., лікар-анестезіолог Вінницького обласного перинатального центру КНП "ВОКЛ ім. М.І. Пирогова ВОР", доцент кафедри анестезіології, інтенсивної терапії та МНС ВНМУ ім. М.І. Пирогова (Вінниця)


🎬 Ведення знеболених фізіологічних пологів

  • Степанчак Михайло Йосипович
  • Завідувач відділення екстрагенітальних захворювань та акушерської патології Львівського обласного клінічного перинатального центру, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА з питань акушерства та гінекології (Львів)


🎬 Дискусія з експертами, відповіді на питання


🎬 Підбиття підсумків заходу. Розіграш призів. Тестування учасників


❗ Рекомендуємо підписатися на нашу Facebook-сторінку та YouTube-канал – він регулярно поповнюється цікавими та актуальними доповідями відомих українських та міжнародних спікерів зі сфери медицини. 

Реєструвалися на наші заходи раніше❓

Підпишіться на чат-бот "Infusion Therapy" у Telegram, або на VIBER ЧАТ-БОТ "Infusiontherapy". ✔ Отримуйте актуальну інформацію, цікаві анонси та новини на тему інфузійної терапії!

ℹ️ Інформаційний партнер платформи "Міжнародний конгрес з інфузійної терапії" ➡ телеграм-канал для лікарів "Журнал Гіппократенка" 🏥. Долучайтесь 👍